Aanrijding op parking op zondag 11 juli

Op zondag 11 juli tijdens de afslag van Limoges en Issoudun is er iemand tegen de wagen van onze barman Wim gereden. Die persoon heeft zich niet gemeld! Waarom? Niet gevoeld? Niet ?????? Wim stond geparkeerd evenwijdig met het bureau waar het spel wordt gemaakt, netjes aan de kant, dus op de betonnen parking naast ons lokaal. Wim is toegekomen rond 19u15.Nu vragen wij: wie heeft iets opgemerkt? Aan het zien van de schade zou het gaan om een witte of heel lichtgrijze wagen. Wie oh wie kan Wim helpen?!

Wim is een gewaardeerde kracht binnen ons lokaal, die zich iedere week meerdere keren inzet voor de duivenliefhebbers en die dit zeker niet verdient. Als bestuur vinden wij het ongelooflijk dat dit op zo’n manier kon gebeuren en hopen dat iemand zich meldt ofwel met inlichtingen ofwel diegene die het veroorzaakt heeft maar om één of andere reden het niet gevoeld heeft en nu schade aan zijn/haar voertuig ziet. We duimen dat dit ongevalletje een goed einde kent.