Uitnodiging etentje tijdens inkorving laatste vlucht 09/09

De Zwaluw Vlamertinge nodigt uit:

Waar: lokaal te Vlamertinge, Rodenbachstraat 51

Wanneer: donderdag 9 september 2021 tijdens de inkorving, eten vanaf 19u15

Wat: het bestuur trakteert iedere liefhebber en partner op een verrassingsetentje

Op donderdag 9 september korven wij onze laatste vlucht van seizoen 2021 in. Wij willen 2021 dankbaar eindigen en daarom bieden wij jullie iets te eten aan voor het vertrouwen dat jullie, liefhebbers, in ons lokaal hebben gesteld.

Die dag betalen we ook alle tegoeden uit die al in ons bezit zijn, van de grote fond tem de provinciale vluchten.

Er komt een frietmobiel langs met frietjes à volonté, fricandelle, brochette en kaaskroket. Ook zal je verschillende sausen erbij kunnen krijgen. Dit is allemaal gratis. We moeten wel weten wie aanwezig zal zijn, met hoeveel personen en dit tegen ten laatste nu zondagavond 5 september. Inschrijven kan via e-mail: anneleniere@telenet.be of via gsm 0474/45.05.52 of via onderstaande inschrijvingsstrook af te geven in het lokaal tijdens de inkorving van nu donderdag, tijdens de receptie van de ereprijswinnaars en kampioenen 2020 op vrijdag 3 september of tijdens de afslag van nu zaterdag.

Wij als bestuur zeggen: allen welkom en geniet van jullie gezellig samenzijn.

Wij kijken er alvast naar uit.

Sportieve en ‘hongerige’ groeten

Het bestuur.

Ondergetekende,………………………………………………………………………………………………..

zal op donderdag 9 september met ……………………..personen aanwezig zijn