Vluchtbeschrijving Pau

Ereprijs Toulet – Van Bael Anderlecht

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Inkorving op maandag 17 juni van 18u tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45.

Gewaarborgde vlucht enkel voor oude (geen jaarlingen toegestaan), ook vlucht apart voor duivinnen op de internationale vlucht.

Waarborg: mieze tot 1000 (bon 10)

Nationaal, provinciaal en duivinnen internationaal à 0,25 per duif

Kijk zeker na in je elektronisch systeem of je duivinnen er wel gemarkeerd staan als duivin. Het gebeurt regelmatig dat dit niet het geval is maar omdat er op Pau een aparte vlucht is voor duivinnen is dit van groot belang.

Eerste vlucht tellend voor het kampioenschap zware fond. Inschrijven kan aan de prijs van €30.

Steeds lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Voor de prijs van €10 kan je het ganse seizoen 2024 alle uitslagen van de fond en de zware fond ontvangen en als extraatje mailen wij je de avond zelf nog de spiegellijst. Wie sporadisch komt spelen en hiervan geen gebruik wenst te maken, kan voor €1 per vlucht ook zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

De uitslag vind je ook op Pipa.

Kosten in de hoofdvlucht: €5,95

Omtrek: zie vluchtkalender. Wie er geen mocht ontvangen hebben, graag een seintje op 0474/45.05.52

18 duiven per mand, ze krijgen de ganse avond drinken in de drinkbakken aan de manden.

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 60 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem zondagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op zondagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Wij vragen met aandrang deze richtlijnen op te volgen en wil aub proberen te vermijden om buiten deze uren op te bellen.