Voorlopige planning leervluchten

Alhoewel onze fondclub nog niet mag inkorven, willen we jullie er toch attent op maken dat de leervluchten beginnen. Hieronder vindt U de mail van de PE maar er is wel een foutje ingeslopen. De vlucht van 30 mei is op zaterdag. Alle inkorvingen gaan door de avond voor de vlucht van 17u tem 19u stipt. Vergeet zeker niet een mondmasker mee te brengen (desnoods kan er 1 aangekocht worden in het lokaal), de handontsmetting staat klaar voor jullie. Alvast veel succes met de eerste opleervluchten.

Beste bestuursleden,
Hierbij reeds de beslissingen van het crisis comité van deze namiddag. Vluchtprogramma Mei West Vlaanderen 

Donderdag 21 mei  Quievrain    enkel oude en jaarse duiven

Zondag 24  Mei        Quievrain   enkel oude en jaarse duiven
Woendag 27 Mei      Momignies    oude en jaarse  duiven
                                   Doornik   enkel jonge duiven
Zondag 30 Mei          Momignies  oude en jaarse duiven
                                    Doornik   enkel jonge duiven
Let wel dit is een voorlopig programma.  Wanneer de situatie ivm het al of niet binnen kunnen met de duiven in Frankrijk verandert vervalt dit programma. Gezien de verwachte drukte in de lokalen en rekening houdend met dierenwelzijn  worden tijdens het weekend van 21-24 mei nog geen jonge duiven toegelaten. 
Straks komt er nog een pers mededeling van de KBDB waarin alle richtlijnen medegedeeld worden. Indien meer vragen laat niet na jullie regio mandataris te contacteren

Met vriendelijke groeten
Namens het provinciale bestuur