Vluchtbeschrijving Montelimar nationaal dd 24 juni

Ereprijs Bricon, Bart Houfflyn

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

!!! OPGELET: VOOR 1 X GEWIJZIGDE INKORFUREN!!!

Inkorving op woensdag 21 juni van 18u30 tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45, ten einde op tijd klaar te geraken met het inkorven en afsluiten van de manden zodat onze vervoerder om 20u de duifjes kan ophalen.

Gewaarborgde vlucht enkel voor oude

Waarborg: mieze tot 500 (bon 9)

Nationaal (zie kosten), zonaal (gratis) en provinciaal à 0,25 per duif

Derde vlucht tellend voor het kampioenschap. Nog steeds mogelijkheid tot inschrijven voor alle kampioenschappen.

Voor de prijs van €15 kan je het ganse seizoen 2023 alle uitslagen ontvangen en als extraatje mailen wij je de avond zelf nog de spiegellijst. Wie enkel op de fond komt spelen, kan alle uitslagen van de fond en zware fond bekomen voor €10. Wie sporadisch komt spelen en hiervan geen gebruik wenst te maken, kan voor €1 per vlucht ook zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

De uitslag vind je ook op Pipa.

Lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Kosten in de hoofdvlucht: nu maandagnamiddag 19 juni —> geen info van de inrichter

18 duiven per mand, ze krijgen de ganse avond drinken in de drinkbakken aan de manden.

Omtrek: zie vluchtkalender. Wie er geen mocht ontvangen hebben, graag een seintje op 0474/45.05.52

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 20 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem dinsdagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op dinsdagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Graag enkel opbellen op het gsm-nummer, niet op het vaste nummer van Anne en dit binnen de gevraagde uren anders loopt zij verschillende dagen rond met haar gsm. Dank voor het opvolgen van deze richtlijnen.