Vluchtbeschrijving Agen internationaal dd 30 juni

Ereprijs oude: Vanhee Products Wervik

Ereprijs jaarlingen: Vanhee Products Wervik

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Inkorving op maandag 26 juni van 18u tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45, ten einde op tijd klaar te geraken met het inkorven en afsluiten van de manden zodat onze vervoerder om 20u de duifjes kan ophalen.

Gewaarborgde vlucht enkel voor oude en jaarlingen (geen dubbeling mogelijk)

Waarborg: mieze tot 1000 (bon 10)

Nationaal, provinciaal en duivinnen internationaal à 0,25 per duif

Zonaal: gratis

Nog steeds mogelijkheid tot inschrijven voor alle kampioenschappen.

2e vlucht voor het kampioenschap grote fond, 1e vlucht voor het kampioenschap jaarlingen

Steeds lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Voor de prijs van €15 kan je het ganse seizoen 2023 alle uitslagen ontvangen en als extraatje mailen wij je de avond zelf nog de spiegellijst. Wie enkel op de fond komt spelen, kan alle uitslagen van de fond en zware fond bekomen voor €10. Wie sporadisch komt spelen en hiervan geen gebruik wenst te maken, kan voor €1 per vlucht ook zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

De uitslag vind je ook op Pipa.

Kosten in de hoofdvlucht: €4,15 per duif

Omtrek: zie vluchtkalender.

Kijk zeker na in je elektronisch systeem of je duivinnen er wel gemarkeerd staan als duivin. Het gebeurt regelmatig dat dit niet het geval is maar omdat er op Agen een aparte vlucht is voor duivinnen is dit van groot belang.

18 duiven per mand, ze krijgen de ganse avond drinken in de drinkbakken aan de manden en blijven op een koele plaats staan.

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 20 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem zondagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op zondagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Wij vragen met aandrang deze richtlijnen op te volgen en wil aub proberen te vermijden om buiten deze uren op te bellen.