Vluchtbeschrijving Narbonne internationaal + Bourges nationaal

Vluchtaankondiging Narbonne internationaal dd 28 juli 2023

Ereprijs oude: Restaurant Chantilly Torhout (Marc Desplenter)

Ereprijs jaarlingen: Restaurant Chantilly Torhout (Marc Desplenter)

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Het bestuur van fondclub De Zwaluw zal op deze vlucht een kleine culinaire verwenning aanbieden aan iedere inkorvende liefhebber en partner.

Inkorving op maandag 24 juli van 18u tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45, ten einde op tijd klaar te geraken met het inkorven en afsluiten van de manden zodat onze vervoerder om 20u de duifjes kan ophalen.

Gewaarborgde vlucht enkel voor oude en jaarlingen (geen dubbeling mogelijk)

Waarborg: mieze tot 1000 (bon 10)

Nationaal, provinciaal en duivinnen internationaal à 0,25 per duif

Zonaal: gratis

5e vlucht voor het kampioenschap grote fond, 4e vlucht voor het kampioenschap jaarlingen

Steeds lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Wie sporadisch komt spelen, kan voor €1 per vlucht zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

De uitslag vind je ook op Pipa.

Kosten in de hoofdvlucht: €4,30 per duif

Omtrek: zie vluchtkalender.

Kijk zeker na in je elektronisch systeem of je duivinnen er wel gemarkeerd staan als duivin. Het gebeurt regelmatig dat dit niet het geval is maar omdat er op Agen een aparte vlucht is voor duivinnen is dit van groot belang.

18 duiven per mand, ze krijgen de ganse avond drinken in de drinkbakken aan de manden en blijven op een koele plaats staan.

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 20 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem zondagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op zondagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Wij vragen met aandrang deze richtlijnen op te volgen en wil aub proberen te vermijden om buiten deze uren op te bellen.

Vluchtaankondiging Bourges nationaal dd 29 juli 2023

Ereprijs oude: Bakkerij De Cocerulle Ieper

Ereprijs jaarse: Bakkerij De Cocerulle Ieper

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Inkorving op donderdag 27 juli van 18u tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45, ten einde op tijd klaar te geraken met het inkorven en afsluiten van de manden zodat onze vervoerder om 20u30u de duifjes kan ophalen.

Gewaarborgde vlucht oude & jaarse (vliegen apart, dus geen dubbeling bij de oude)

Waarborg: mieze tot 200 (bon 7) bij de oude en bij de jaarlingen mieze tot 100 (bon 6)

Nationaal, zonaal (gratis) en provinciaal à 0,25 per duif

6e vlucht tellend voor het kampioenschap bij de oude en bij de jaarse.

Steeds lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Wie sporadisch komt spelen, kan voor €1 per vlucht zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

Kosten in de hoofdvlucht: €2 per duif

Omtrek: zie vluchtkalender.

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 20 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem woensdagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op woensdagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Graag enkel opbellen op het gsm-nummer, niet op het vaste nummer van Anne en dit binnen de gevraagde uren anders loopt zij verschillende dagen rond met haar gsm. Dank voor het opvolgen van deze richtlijnen.