Vluchtbeschrijving Vierzon dd 12 augustus

Vluchtaankondiging Vierzon nationaal dd 12 augustus 2023

Ereprijs oude/jaarse: Algemene Bouwwerken Kevin Staelen Watou

Ereprijs jongen: Algemene Bouwwerken Kevin Staelen Watou

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Inkorving op donderdag 10 augustus van 18u tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45, ten einde op tijd klaar te geraken met het inkorven en afsluiten van de manden zodat onze vervoerder om 20u30u de duifjes kan ophalen.

Gewaarborgde vlucht oude/jaarse samen en jongen

Waarborg: mieze tot 200 (bon 7) zowel bij de oude als bij de jongen

Nationaal, zonaal (gratis) en provinciaal à 0,25 per duif

7e vlucht tellend voor het kampioenschap bij de oude

2e vlucht tellend voor het kampioenschap bij de jongen. Er is nog steeds mogelijkheid om voor dit kampioenschap in te schrijven

Steeds lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Wie sporadisch komt spelen, kan voor €1 per vlucht zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

Kosten in de hoofdvlucht: €2 per duif

Omtrek: zie vluchtkalender.

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 20 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Wim Logie vraagt om onderstaande door te geven:

Het Westhoekverbond dat instaat voor de bevordering van de sportiviteit in de Westhoek trakteert tijdens de inkorving op gratis frietjes bij onze ‘buren’: De Verbroedering Roesbrugge. Aangezien wij ook die avond inkorven, mogen al onze inkorvende liefhebbers (met partner) mee genieten van deze lekkernij. Alvast een dikke merci voor Wim en zijn Westhoekverbond.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem woensdagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op woensdagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Graag enkel opbellen op het gsm-nummer, niet op het vaste nummer van Anne en dit binnen de gevraagde uren anders loopt zij verschillende dagen rond met haar gsm. Dank voor het opvolgen van deze richtlijnen.