Vluchtaankondiging Châteauroux nationaal dd 9 september 2023

Ereprijs oude/jaarse: Dieter en Steffi, Reningelst

Ereprijs jongen: Dieter en Steffi, Reningelst

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Inkorving op donderdag 7 september van 17u30 tem 19u stipt, dit wegens de start van ons 100-jarig bestaan om 20u. Zoals iedereen weet, is het na de inkorving niet gedaan en moet er nog bij Anne worden gegaan om de inleg te doen. Uit ervaring weten we dat dit altijd minstens een half uur langer duurt dan de inkorving. Zo is er voldoende tijd om stipt om 20u het glas te heffen op ons eeuwfeest.

Wie dat wenst, kan die avond ook zijn/haar resterend prijsgeld van 2023 krijgen.

Gewaarborgde vlucht oude/jaarse samen en jongen

Waarborg:

  • bij de oude: 1 mieze tot 100
  • bij de jongen: * 1 mieze tot 200 * 3 miezen tot 100 * 10 miezen tot 50

Nationaal, zonaal (gratis) en provinciaal à 0,25 per duif

9e en laatste vlucht tellend voor het kampioenschap bij de oude

4e en laatste vlucht tellend voor het kampioenschap bij de jongen.

Kosten in de hoofdvlucht: €2 per duif

Omtrek: zie vluchtkalender.

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 20 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS. Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem woensdagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op woensdagnamiddag tussen 15u en 17u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Graag enkel opbellen op het gsm-nummer, niet op het vaste nummer van Anne en dit binnen de gevraagde uren anders loopt zij verschillende dagen rond met haar gsm. Dank voor het opvolgen van deze richtlijnen.