Vluchtbeschrijving Limoges Nationaal

Ereprijs Transport Martens Zomergem

Fondclub De Zwaluw Vlamertinge, A. Rodenbachtstraat 51, 8908 Vlamertinge

GSM 0474/45.05.52

Inkorving op woensdag 29 mei van 18u tem 20u. Duiven kunnen aangeboden worden tem 19u45. Dit zijn de uren opgelegd door de KBDB in overleg met de vervoerders.

Gewaarborgde vlucht enkel voor oude duiven

Waarborg: mieze tot 500 (bon 9)

Nationaal, zonaal (gratis) en provinciaal à 0,25 per duif

Eerste vlucht tellend voor het kampioenschap Fond.

Mogelijkheid tot inschrijven voor alle kampioenschappen.

Steeds lidkaart voorleggen en vaccinatieattest paramyxo indienen.

Voor de prijs van €15 kan je het ganse seizoen 2024 alle uitslagen ontvangen en als extraatje mailen wij je de avond zelf nog de spiegellijst. Wie enkel de uitslagen en spiegellijsten op de Fond en de Zware Fond wenst te ontvangen, kan deze gemaild krijgen voor €10 voor het ganse seizoen. Wie sporadisch komt spelen en geen gebruik wenst te maken van beide formules, kan voor €1 per vlucht ook zijn/haar uitslag krijgen + de spiegellijst. Hoklijstleden krijgen alles gratis per e-mail.

Kosten in de hoofdvlucht: €3,20 per duif

Omtrek: zie vluchtkalender. Wie er geen mocht ontvangen hebben, graag een seintje op 0474/45.05.52

Dit jaar krijgen onze hoklijstleden 60 cent per ingekorfde duif terug. Dit wordt wekelijks bijgehouden en op onze laatste vlucht (= frietjesvlucht) uitbetaald. Wie die dag niet aanwezig is, geen probleem, we plaatsen dit bedrag op jullie fiche.

Sportieve groeten en veel succes.

Het bestuur

PS.

Mogen we aub met aandrang vragen je aantal duiven voor deze vlucht door te geven via onze website (www.dezwaluwvlamt.be/reservatie) tem dinsdagavond 18u. Wie niet over een computer beschikt: gelieve op te bellen op gsm-nummer Anne 0474/45.05.52 dit op woensdagnamiddag tussen 15u en 18u. Een sms op dit nummer mag ook ten allen tijde of een e-mail op anneleniere@telenet.be. Dank voor het opvolgen van deze richtlijnen.

Als deze vlucht los is op zaterdag 1 juni dan willen wij nu al mededelen dat de klokken slechts geopend worden op zondag 2 juni van 9u30 tem 9u45. Ronny en Anne moeten op zaterdagavond 1 juni naar het lentefeest van hun jongste kleindochter. Bedankt voor jullie begrip.